Eksklusive villaer med 4 soverom og stor tomt med eget basseng!

Nueva Andalucía,  Marbella
Prisantydning
23.165.446 NOK [2.395.000 €]


Generelle trekk

REF: MA0015 Boligtype: Enebolig Soverom: 4 Bad: 5 NYBYGG
300 m 30 Km 3 Km 400 m

Beliggenhet

Nueva Andalucia er et eksklusivt villaområde som ligger overnfor Puerto Banus i Marbella kommune. Område er spesielt kjent for å være omringet av flere flotte golfbaner og vakker natur. Nærheten til Puerto Banus og utsikten over middelhavet gir en følelse av luksus og livskvalitet. Det finnes et godt utvalg av cafeer og restauranter innen kort gangavstand, alt fra spanske tapasbarer til nordiske restauranter. For den som ønsker shopping er det flere handlegater i Puerto Banus hvor det er merkebutikker som Louis Vuitton, Dior, Gucci etc. Det er også flere flotte strenden innen en kort kjøretur. Vi kan trygt si at dette område har alt som trengs for at man skal nyte livet ved Middelhavet i Spania.

Generelt

Luksusvilla med 4 soverom, beliggende i et eksklusivt boligstrøk i åssiden i Nueva Andalucia. Fordelt på to etasjer innholder villaen 4 store soverom med integrerte garderober, 5 bad, romslig stue og salong med åpen kjøkkenløsning. I kjelleretasjen er det plass til parkering for to biler, samt mulighet for å få gjort en kjellerstue, hjemmekino, treningsrom e.l. I hagen er det et stort svømmebasseng og store terrasser som et samlingspunkt for å samle familie og venner rundt middagsbordet. Her har man muligheten til å bo i en perle av et hjem i et fantastisk område. Ta kontakt for visning!

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig