Pene eneboliger med 3 soverom og takterrasse med flott utsikt!

Rojales,  Ciudad Quesada
Prisantydning
232.500


Generelle trekk

REF: CK5721 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 3 NYBYGG
300 m 35 Km 8 Km 500 m

Beliggenhet

Rojales er en koselig spansk by beliggende 40 minutter sør for Alicante flyplass og 15 minutters kjøring fra Torrevieja by. De kritthvite strendene i Guardamar ligger kun 10 minutters kjøring unna. I Rojales finner du butikker, restauranter, banker, frisør, kjøpesenter, tennisbane og alt som finnes av tjenester og fasiliteter.

Generelt

Prosjektet består av 8 eneboliger hvor man kan velge mellom husmodellen med 2 soverom og 2 bad eller 3 soverom og 3 bad. Begge modellene har en stor stue med et åpent kjøkken i amerikansk stil, samt hage med basseng og parkeringsplass til bilen. Husmodellen med 3 soverom vil ha en takterrasse på toppen av huset. Boligene har en moderne stil og holder en gjennomgående høy standard hvor blandt annet elektriske persienner og hvitevarer er inkludert i prisen. Husene ligger i Daya Vieja i Rojales. Et koselig område med gangavstand til sentrum hvor man finner et godt utvalg av butikker og restauranter. De hvite strendene i Guardamar ligger 10-15 minutter unna med bil, mens flyplassen i Alicante er en halvtimes tid unna.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig