Nye rekkehus med 2-3 soverom nære den norske skolen!

Ciudad Quesada
Prisantydning
269.206


Generelle trekk

REF: CK5702 Boligtype: Rekkehus Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
35 Km

Beliggenhet

Ciudad Quesada er en koselig spansk by beliggende 40 minutter sør for Alicante flyplass og ti minutters kjøring fra Torrevieja by. Her finner man et stort utvalg av butikker, restauranter, treningssenter, golfbane, tennisbane, vannland og ikke minst den norske skolen. I Quesada er det liv både sommer som vinter og de kritthvite strendene i Guardamar ligger kun 5 minutters kjøring unna.

 

 

 

Generelt

Nytt prosjekt under oppføring, bestående av 25 rekkehus. Husene inneholder 3 soverom med garderober, 2 bad (begge en-suite) og 1 toalett i første etasje, samt romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Huset har rikelig med uteplass med en hage hvor det er mulighet til et privat basseng, i tillegg til en privat balkong utenfor det ene soverommet og tekterrasse med fantastisk utsikt på toppen av huset. Boligkomplekset har også et felles svømmebasseng og flotte grøntområder. Beliggende noen minutter å kjøre fra sentrum av Villamartin hvor man har et godt utvalg av restauranter, barer, butikker, matbutikker, treningssenter, golfbane, tennisbaner, vannland og den norske skolen. Ett av Spania`s største kjøpesenter «Zenia Boulevard» og de mange, flotte strendene langs kysten ligger kun noen minutters kjøring fra dette komplekset. Det er bare en kort biltur til de populære badebyene Torrevieja og Guardamar også! 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig