Nye tomannsboliger med 3 soverom og basseng i naturskjønne omgivelser!

Daya Nueva,  Ciudad Quesada
Prisantydning
2.147.277 NOK [222.000 €]


Generelle trekk

REF: CK5735 Boligtype: Tomannsbolig Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
500 m 35 Km 7 Km 400 m

Beliggenhet

Daya Nueva er en sjarmerende liten plass beliggende cirka 30 minutter fra flyplassen i Alicante. Område kan by på vakker natur, samt et godt utvalg av restauranter, butikker og andre fasiliteter. Det tar cirka 15 minutter å kjøre til de kritthvite strendene i Guardamar.

Generelt

Nydelige tomannsboliger beliggende i Daya Nueva, en sjarmerende liten plass på sørkysten av Spania. Boligene inneholder 3 romslige soverom, 2 bad samt en lys og luftig stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen er det direkte utgang til hagen og svømmebassenget som er inkludert i prisen. Boligene holder en gjennomgående høy standard og ligger i et flott område. Her får man mye bolig for pengene!

Eieren av Medsea Invest er norsk og har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania. I løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og etter huskjøpet. Vi er i dag 12 ansatte og hjelper dere med både det praktiske og juridiske rundt kjøpet og vi er også tilstede etter dere har kjøpt. Derfor kan dere også få en lang liste med refereanser over fornøyde kunder som har kjøpt bolig av oss om dere ønsker mer informasjon om oss. Vi har avtaler med absoultt alle utbyggere og vi kan selge alt av nybygg som finnes på Costa Blanca.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig