Flott villaer like ved stranden, 3 soverom og privat basseng!

Torre de la Horadada,  Pilar de la Horadada
Prisantydning
2.717.950 NOK [281.000 €]


Generelle trekk

REF: CK5687 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 3 NYBYGG
500 m 5 Km 600 m 300 m

Beliggenhet

Torre de la Horadada er en koselig liten badeby som ligger 1 times kjøring sør for Alicante flyplass og 5 minutter fra Murcia flyplass. Torrevieja samt Zenia Boulevard, ett av Spania´s største kjøpesenter ligger kun 10 minutters kjøring fra Torre de la Horadada. Området er kjent for sine flotte sandstrender og koselige restauranter

Generelt

Dette prosjektet består av 12 eneboliger beliggende kun 600 meter fra stranden. Villaene er på 105m2 og har tomter på 156m2. Husene er på tre etasjer og inneholder 3 soverom med garderober (hvorav et av soverommene har en privat terrasse), 3 bad (hvorav 2 en-suite), samt romslig sute med åpent kjøkken. Huset har en gjennomgående høy standard hvor hver minste detalj er nøye planlagt. De store vinduene gjør at det kommer inn mest mulig naturlig lys. Fra takterrassen kan man nyte utsikten og solen hele dagen. Torre de la Horadada er en sjarmerende, liten spansk by som først og fremst er kjent for sine kilometerlange strender. I sentrum av byen har man et godt utvalg av restauranter, tapasbarer og cafeer. Innenfor en omkrets på 10 kilomter finnes det flere 18-hulls golfbaner, kjøpesenter, gokart og et titalls strender. Flyplassen i San Javier (Murcia) ligger kun 10 minutter unna, mens Alicante flyplass er en time unna. 

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig