Nye leiligheter med 1 soverom, flott fellesområde med basseng og takterrasse!

Torrevieja
Prisantydning
97.000


Generelle trekk

REF: CK5843 Boligtype: Leilighet Soverom: 1 Bad: 1 NYBYGG
50 m 41 Km 300 m 50 m

Beliggenhet

Torrevieja er en populær kystby beliggende 45 minutters kjøring sørover fra Alicante flyplass og 20 minutters kjøring fra Murcia flyplass. Torrevieja har mye å tilby både sommer som vinter, og her finnes alle type butikker fra små sjarmerende gateboder til luksus butikker. I tillegg er det kun 5 minutters kjøring til Zenia Boulevard som er ett av Spania´s største kjøpesentre. Torrevieja er også kjent for sine flotte sandstrender og flere av de er såkalte blåflagg strender, som betyr at de er blandt de beste i landet.

Generelt

Sjelden mulighet sentralt i Torrevieja!
Nye leiligheter under oppføring i hjertet av Torrevieja. Leilighetskomplekset består av totalt 49 leiligheter fordelt på fire etasjer. Leilighetene har 1, 2 eller 3 soverom og alle har 2 bad (hvorav 1 en-suite), samt moderne stue med åpen kjøkkenløsning og store skyvedører som tar deg fra stuen og rett ut til terrassen. Leilighetene holder en bra standard, og tililhørende leilighetskomplekset er det bl.annet et underjordisk garasjeanlegg, privat bod, oppvarmet svømmebasseng, finsk sauna, lekeområde for barn samt en felles takterrasse som egner seg ypperlig som barbeque område eller solbading året rundt.
Beliggenheten til leilighetsprosjektet er veldig bra, med gangavstand til alt man kan tenke seg av fasiliteter, slik som strender, matbutikker, restauranter, cafeer, tapas-barer og shopping.

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig