Luksuriøs villa på strandsiden i Campoamor. 4 soverom, eget basseng +++

Campoamor,  Orihuela Costa
Prisantydning
799.950


Generelle trekk

REF: CK5517 Boligtype: Enebolig Soverom: 4 Bad: 3 NYBYGG
100 m 45 Km 150 m 100 m

Beliggenhet

Campoamor er et koselig lite tettsted som ligger rett ved middelhavet og med kun 45 minutters kjøring til Alicante flyplass og med 10 minutters kjøring til Murcia (San Javier) flyplass. Campoamor er kjent for sine kritthvite sandstrender samt koselige butikker og restauranter. Det er ca 2 km til Zenia Bouevard som er ett av Spania´s største kjøpesenter, 3 km til nærmeste golfbane ( det er flere golfbaner i samme område ), samt 4 km inn til Torrevieja by hvor man finner et stort utvalg av butikker, restauranter, kino, tivoli +++ 

 

 

 

Generelt

Svært smakfulle og luksuriøse villaer beliggende på strandsiden i Campoamor. Eneboligen går over 2 etasjer og inneholder 4 soverom, 3 bad, romslig stue med åpen kjøkkenløsning, terrasse og takterrasse med utsikt over middelhavet. I første etasje er det to romslige soverom med store garderobeskap, 2 bad (hvorav 1 bad er en-suite) samt en stor stue og spisestue og en åpen kjøkkenløsning med amerikansk bar / øy med mer enn nok plass til hele familien rundt bordet. De store vinduene i huset gir huset mye lys samt at man har en fin utsikt til svømmebassenget. I 2. etasje er det to soverom til og 2 bad. Hovedsoverommet har eget bad og en egen terrasse, mens det andre soverommet kan benytte det store badet i gangen i 2. etasje. Huset har også en stor takterrasse med flott utsikt. Det finnes flere alternative modeller som man kan velge mellom slik at boligen kan bygges etter egen smak og ønske. Dette er ren luksus beliggende praktiskt talt rett på stranden!

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! 

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet! 

 


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig