Lekre leiligheter med 2 soverom og flott fellesområde, like ved stranden!

Guardamar
Prisantydning
310.000


Generelle trekk

REF: CK5707 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
100 m 38 Km 100 m 100 m

Beliggenhet

Guardamar ligger 30 minutters kjøring fra Alicante flyplass og er en kystby som er kjent for sine langstrakte sandstrender og koselige fortausrestauranter. Byen har et stort utvalg av både butikker og restauranter og har også 2 flotte parker. Zenia Boulevard, ett av Spania´s største kjøpesentre ligger kun 10 minutters kjøring unna og La Marquesa golfbane ligger også i nærheten. 

Generelt

Nye leiligheter under oppføring som ligger 150 meter fra den fantastiske stranden i Guardamar, en kommune på Costa Blanca sør som beholder all den tradisjonelle sjarmen til middelhavsbyene. Guardamar kan by på alt av tjenester og fasiliteter. Det tilbys flere ulike modeller: leiligheter på bakkenivå og mellomliggende etasjer med 2 eller 3 soverom og toppleiligheter med 3 soverom og privat takterrasse. Alle leilighetene har to bad og en åpen og romslig stue, moderne kjøkken og terrasse. I dette leilighetskomplekset vil leilighetseierne nyte et stort fellesområde, med romslige hager, idrettsområder, et stort svømmebasseng for voksne og et eget for barn. Det er også mulighet for egen parkeringsplass i underjordisk garasjeanlegg. 

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig