Fantastiske eneboliger med 3 soverom i naturskjønne omgivelser!

Benijófar,  Ciudad Quesada
Prisantydning
414.000


Generelle trekk

REF: CK5760 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 4 NYBYGG
200 m 35 Km 7 Km 200 m

Beliggenhet

Benijofar er en liten koselig by som ligger ca 30 minutter sør for Alicante flyplass og rundt 10 minutter fra kystbyene Torrevieja og Guardamar. Quesada, hvor man bl.annet finner den norske skolen, vannland, treningssenter, tennisbaner,golfbane samt mange restauranter og kafeer ligger kun 3 minutters kjøring unna. I Benijofar finnes et bra utvalg av restauranter, tapasbarer, cafeer, matbutikker, apotek m.m. Til de kritthvite strendene i Guardamar er det kun 10 minutters kjøring.

Generelt

Moderne, romslige og innholdsrike villaer som ligger i den sjarmerende byen Benijofar. Område er kjent for sin flotte natur og husene har en nydelig utsikt mot fjell og grøntområder. Villaene inneholder 3 doble soverom med innebygde garderober, 4 bad (hvordan 3 en-suite), en stor stue med salong og åpen kjøkkenløsning, samt en kjelleretasje med bod og parkeringsplass til to biler. I kjelleren er det også mulighet til ekstra soverom. Med direkte utgang fra stuen kommer man til en solrik terrasse og svømmebassenget. Begge soverommene i 2.etg har også direkte utgang til en større terrasse. Beliggende i vakre omgivelser samtidig som man er i nærheten av alle fasiliteter gjør dette til en herlig plass å bo, både som fastboende og turist. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og visning!

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR
Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig