Estepona-Luksusvillaer med 4 soverom og fantastisk utsikt!

Estepona
Prisantydning
0 NOK [990.000 €]


Generelle trekk

REF: CK5747 Boligtype: Enebolig Soverom: 4 Bad: 4 NYBYGG
500 m 30 Km 2 Km 300 m

Beliggenhet

Estepona er et nydelig område omgitt av flott natur og middelhavet. Det er et godt utvalg av strender, golfbaner, gourmet-restauranter, tapas-barer, shopping, natteliv og andre tjester i område. Det er flere 18 hulls golfbaner innenfor 5 kilometer og flyplassen i Malaga ligger cirka 40 minutter unna.

Generelt

Dette prosjektet består av 10 luksuriøse eneboliger beliggende i Estepona. Boligene inneholder 4 romslige soverom, 4 bad+1 toalett, stor stue med åpen kjøkkenløsning, rikelig med uteplass på terrasser og i hagen hvor man har svømmebasseng, takterrasse med havsutsikt, samt en enorm kjelleretasje hvor man kan være med å bestemme planløsningen. Her er det rom for ekstra soverom og bad, hjemmekino, vinkjeller e.l. Det er parkeringsplass til to biler på egen tomt og husene ligger usjenert til og har nydelig utsikt over golfbanen og havet. Boligene kommer i gjennomgående høy standard med gulvvarme i hele 1.etg og 2.etg, hvitevarer, air condition, LED belysning, preinstallering av alarm osv. 

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig