Sydvendt leilighet med 1 soverom i hjertet av Playa Flamenca!

Playa Flamenca,  Orihuela Costa
Prisantydning
1.141.346 NOK [118.000 €]


Generelle trekk

REF: CK5484 Boligtype: Leilighet Soverom: 1 Bad: 1 NYBYGG
20 m 45 Km 950 m 50 m

Beliggenhet

Playa Flamenca er et veldig populært område beliggende 4 km sør for Torrevieja by og 45 minutters kjøring fra Alicante flyplass. Til Murcia flyplass er det kun 15 minutter. Playa Flamenca er kjent for sine flotte strender, mange restauranter og lørdagsmarkedet samt Zenia Boulevard, et av det største kjøpesenteret i Spania. 

 

 

 

Generelt

Nytt boligkompleks som vil bestå av 54 flotte leiligheter med 1, 2 eller 3 soverom med garderobe, stue og kjøkken, enten på bakkeplan med en hage eller i 2 etasje med romslige takterrasser med sjøutsikt. Leilighetskomplekset har stort felles svømmebasseng og fint grøntareal. Denne leiligheten med 1 soverom, 1 bad, romslig stue med åpen kjøkkenløsning og en solrik balkong. 

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig