Marbella - Moderne og nøkkelklar villa med 4 soverom!

Marbella
Prisantydning
14.218.457 NOK [1.470.000 €]


Generelle trekk

REF: MA0011 Boligtype: Enebolig Soverom: 4 Bad: 3 NYBYGG
30 Km

Beliggenhet

Guadalmina er en eldre urbanisasjon beliggende på strandsiden og som ble utviklet på åtti-tallet. Fra Guadalmina er det kun 10 minutter inn til Marbella´s berømte havn Puerto Banus, og 15 minutter til Estepona. 

 

Generelt

Meget eksklusiv villa beliggende ved golfbanen i Guadalmina. Villaen går over to etasjer hvor man i 1.etg har en entre med garderobe for å henge av yttertøy og sko, et soverom med eget bad, gjestetoalett, romslig stue med direkte tilgang til terrassen og hagen, samt fullt utstyrt kjøkken som har åpen løsning fra stuen. I 2.etg finner man 3 soverom, deriblandt master soverommet som har walk-in garderobe, en-suite bad og en privat terrasse. Det er rikelig med uteplass i hagen og rundt bassenget, og man har parkeringsplass for to biler. Huset er i gjennomgående høy standard og inkludert i prisen følger blandt annet med svømmebasseng, gulvvarme i hele huset, air condition og alarmsystem.

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! 

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig