SJARMERENDE LEILIGHETER RETT VED STRANDEN!

Los Alcázares
Prisantydning
159.000


Generelle trekk

REF: CK5752 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
200 m 45 Km 100 m 100 m

Beliggenhet

Los Alcazares er en liten perle langs sørkysten av Spania, cirka 1 time å kjøre å kjøre fra flyplassen i Alicante og 10 minutter fra flyplassen i San Javier (Murcia). 

Generelt

Her har man mulighet til å kjøpe nøkkelklare leiligheter som ligger rett ved den flotte stranden i Los Alcazares. Leilighetene har et sjarmerende spansk design utvendig, mens de er topp moderne innvendig. De inneholder 2 soverom, 2 bad, lys og luftig stue med åpen kjøkkenløsning samt en terrasse. Tilhørende leilighetskomplekset er det store fellesområder med 3 svømmebasseng samt et underjordisk garasjeanlegg hvor hver eier får sin private parkeringsplass. I tillegg til vakre strender kan område by på et godt utvalg av restauranter, cafeer, barer, butikker, golfbaner osv. 

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig