Nyhet! Tomannsbolig med 3 soverom og 3 bad i gangavstand til hvit sandstrand!

Santiago de la Ribera,  San Javier
Prisantydning
310.000


Generelle trekk

REF: CK5759 Boligtype: Tomannsbolig Soverom: 3 Bad: 3 NYBYGG
5 Km

Beliggenhet

Santiago de la Ribera er en sjarmerende by med flotte strender. Beliggende kun 10 minutter å kjøre fra flyplassen i San Javier (Murcia) og cirka 1 time fra flyplassen i Alicante. 

Generelt

Topp moderne tomannsboliger med 3 soverom og 3 bad (hvorav 1 en-suite), romslige stue og et stort separat kjøkken hvor hvitevarer er inkludert i prisen. Boligene har en hage med svømmebasseng, loungeområde, samt plass til å parkere bilen på egen tomt. På toppen av boligen er det er takterrasse som er et ideelt sted for å nyte solen. Innenfor kort gangavstand finnes både strender, butikker, matbutikk, restauranter osv. Her finnes alt som trengs for å nyte ferielivet langs kysten i Spania!

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig