BEACHSIDE LA ZENIA - Luksusvilla med 4 soverom og stort basseng 200m fra stranden!

La Zenia,  Orihuela Costa
Prisantydning
0 NOK [1.200.000 €]


Generelle trekk

REF: CK5765 Boligtype: Enebolig Soverom: 4 Bad: 3 NYBYGG
45 Km

Beliggenhet

La Zenia tilhører kystkommunen Orihuela Costa som ligger 4 km sør for Torrevieja by, og 45 minutters kjøring fra Alicante flyplass og 15 minutter fra Murcia flyplass. Området er kjent for å ha et av Spania´s største kjøpesenter - Zenia Boulevard , og for sine langstrakte strender og koselige restauranter. I nærområdet finnes også fotballbaner, tennisbaner, innendørs svømmebasseng m.m. Her er det mye å gjøre både sommer som vinter!!

Generelt

Denne fantastiske eneboligen ligger på sjøsiden i La Zenia, kun 200 meter fra stranden. Dette er en helt unik mulighet både med tanke på beliggenhet og type bolig. I første etasje har man 1 soverom, 1 bad, romslig stue med åpen kjøkkenløsning og tilhørende kjøkkenøy. i annen etasje er det 3 soverom og 3 bad (hvorav 2 en-suite). Fra den solrike takterrassen er det en nydelig havsutsikt. Huset selges med møbler, hvitevarer, air condition, gulvvarme, carport og svømmebasseng inkludert i prisen. Tomten er på over 600m2 og leveres ferdig med beplanting og terrasse som er flislagt. Dette er en enestående villa som må oppleves!

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig