Praktfull villa med 5 soverom og fantastisk utsikt!

Nueva Andalucía,  Marbella
Prisantydning
36.706.834 NOK [3.795.000 €]


Generelle trekk

REF: MA0007 Boligtype: Enebolig Soverom: 5 Bad: 5 NYBYGG
500 m 30 Km 4 Km 500 m

Beliggenhet

Nueva Andalucia er et eksklusivt villaområde som ligger overnfor Puerto Banus i Marbella kommune. Område er spesielt kjent for å være omringet av flere flotte golfbaner og vakker natur. Nærheten til Puerto Banus og utsikten over middelhavet gir en følelse av luksus og livskvalitet. Det finnes et godt utvalg av cafeer og restauranter innen kort gangavstand, alt fra spanske tapasbarer til nordiske restauranter. For den som ønsker shopping er det flere handlegater i Puerto Banus hvor det er merkebutikker som Louis Vuitton, Dior, Gucci etc. Det er også flere flotte strenden innen en kort kjøretur. Flyplassen i Malaga ligger cirka 40 minutter unna. Vi kan trygt si at dette område har alt som trengs for at man skal nyte livet ved Middelhavet i Spania.

Generelt

Denne eksklusive villaen ligger i det attraktive område Nueva Andalucia, like vest for Puerto Banus. Villaen har 5 soverom og 5 bad (hvorav 4 en-suite) og et gjestetoalett. I kjelleretasjen er det 2 soverom, 2 bad (1 en-suite) og en stor stue, samt mulighet for vinkjeller i et ekstra tilgjengelig rom. I hovedetasjen har man tv stue, salong, stort kjøkken med kjøkkenøy samt ett bad. I 2.etg er det 3 store soverom hvor alle har tilhørende bad. Villaen har et bruktareal på 417m2 og tomten er på hele 1034m2. Det er store terrasser og en flott hage med svømmebasseng, i tillegg til et utekjøkken og garasje med plass til to biler. Alle soveorm kommer med garderober, hele huset har gulvvarme og sentral air condition. Villaen holder en meget høy standard og ligger på en høyde som gir panoramautsikt over område. 

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! 

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet! 


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig