Kampanje! Nye leiligheter med 3 soverom og takterrasse. Hvitevarer inkludert!

Los Balcones,  Torrevieja
Prisantydning
179.500


Generelle trekk

REF: CK5527 Boligtype: Leilighet Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
200 m 41 Km 2 Km 200

Beliggenhet

Los Balcones er et veletablert område 45 minutters kjøring syd for Alicante flyplass og 15 minutter nord for San Javier ( Murcia ) flyplass. Området ligger 3 km sør for Torrevieja sentrum, og har alt fra butikker og restauranter til tennisbaner, sykehus og nytt hotell. Det er 3 km til Zenia Boulevard, ett av Spania´s største kjøpesenter, og 2 km til nærmeste strand. 

Generelt

Flott leiligetskompleks med store grøntområder og felles sømmebasseng. Man kan velge mellom leiligheter på bakkeplan med hage eller i 2.etg med privat takterrasse hvor man kan nyte den fine utsikten. Leilighetene inneholder 2 eller 3 soverom og alle leiligheter har 2 bad (hvorav 1 en-suite), romslig stue med åpen kjøkkenløsning, direkte utgang til hagen/terrassene fra stuen. Leilighetene holder en gjennomgående høy standard og leveres blandt annet med pre-insatllering av air condition, utvendige persienner, gulvvarme på bad og hvitevarer inkludert i prisen. 

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig