Prisgunstige leiligheter med 2 soverom og stor takterrasse!

Gran Alacant,  Alicante
Prisantydning
1.209.053 NOK [125.000 €]


Generelle trekk

REF: CK5743 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
50 m 4 Km 1300 m 300 m

Beliggenhet

Gran Alacant er en koselig strandby 10 minutters kjøring sør for Alicante flyplass. Stedet er kjent for sine flotte sandstrender og koselige fortausrestauranter. Det tar kun 15 minutter å kjøre inn til Alicante by som er en større by med en flott havn og strandpromenade og med et stort utvalg av butikker, restauranter og forskjellige kjøpesentre.

Generelt

Nytt prosjekt under oppføring hvor man kan velge mellom leilighet på bakkeplan hvor man har en privat hage eller i 2.etg med takterrasse. Utbygger tilbyr to forskjellige modeller: enten leilighet med 2 soverom, 2 bad, stue og separat kjøkken eller leilighet med 3 soverom, 2 bad og åpen stue og kjøkkenløsning. Beliggende i et attraktivt område med gangavstand til et godt utvalg av butikker, restauranter cafeer etc og kun 10 minutter å kjøre fra flyplassen i Alicante. Tilhørende leilighetskomplekset er det et flott grøntområde og felles svømmebasseng. De kilometerlange strendene ligger 5 minutter å kjøre fra leilighetene. 

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig