Nydelige leiligheter med 2 soverom. Flott fellesområde med gym, spa og sauna!

Villamartin,  Orihuela Costa
Prisantydning
219.900


Generelle trekk

REF: CK5631 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
300 m 45 Km 2,5 Km 1500 m

Beliggenhet

Villamartin er et veletablert område som ligger 4 km sør for Torrevieja by og 45 minutters kjøring fra Alicante flyplass og 15 minutter fra Murcia flyplass. Området er kjent for sine flotte golfbaner og koselige restauranter og butikker. Zenia Boulevard, et av Spania´s største kjøpesenter ligger kun 2 km unna og den flotte La Zenia stranden ligger kun 2,5 km unna. 

Generelt

Nytt leilighetskompleks som består av 136 leiligheter med 2 soverom, 2 bad og stue med åpen kjøkkenløsning. Det er 68 leiligheter på bakkeplan med 2 store terrasser og 68 toppleiligheter med terrasse, balkong og privat takterrasse. Alle leiligheter vil ha parkeringsplass i kjelleren, lekeplass for barn, 2 felles svømmebasseng, spa, jacuzzi, gym m.m. Alt dette utgjør dette fantastiske komplekset til en herlig plass å bo hele året. Leilighetene ligger nære alle fasiliteter slik som kafeer, restauranter, butikker og det store kjøpesenteret "Zenia Boulevard". 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR
Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig