Kampanje! Nye leiligheter med 2 soverom nære alle fasiliteter!

Villamartin,  Orihuela Costa
Prisantydning
174.000


Generelle trekk

REF: CK5643 Boligtype: Leilighet Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
60 m 45 Km 3 Km 200 m

Beliggenhet

Villamartin ligger i kystkommunnen Orihuela Costa, kjent for sine flotte golfbaner og hvite strender. Fra flyplassen i Alicante er det 45 minutter og fra Murcia flyplass er det ca 20 minutter. 3 Km unna ligger Zenia Boulevard, ett av Spania´s største kjøpesenter og Torrevieja ligger ikke mer enn 4 kilometer fra Villamartin. 

Generelt

Nytt boligkompleks bestående av 75 leiligheter under oppføring i Las Filipinas i Villamartin. Leilighetene er lyse og romslige og har en fantastisk sjøutsikt fra de store terrassene. Alle leilighetene leveres med både hvitevarer og aircondition samt egen parkeringsplass i underjordisk garasje følger også med. Leilighetskomplekset har et flott bassengområde og grøntområde og det er gangavstand til alle fasiliteter samt til golfbanen. 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR
Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig