Luksuriøse leiligheter med 3 soverom, eget basseng og panoramautsikt mot middelhavet!

Ciudad Quesada
Prisantydning
329.000


Generelle trekk

REF: CK5691 Boligtype: Leilighet Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
400 m 35 Km 6 Km 400 m

Beliggenhet

Ciudad Quesada er en koselig spansk by beliggende 40 minutter sør for Alicante flyplass og ti minutters kjøring fra Torrevieja by. De kritthvite strendene i Guardamar ligger kun 5 minutters kjøring unna. I Quesada finnes et stort utvalg av butikker, restauranter, tennisbane, golfbane og også den norske skolen.

Generelt

Vi har endelig muligheten til å lansere dette nye leilighetskomplekset beliggende i Quesada. Dette består av 14 luksuriøse leiligheter med 3 soverom med integrerte garderober, 2-3 bad (hvorav 1 en-suite) og stue med åpen kjøkkenløsning. Leilighetene på bakkeplan har stor hage hvor det er mulighet for eget basseng, mens leilighetene på topplan har en terrasse med direkte tilgang fra stue samt en stor og solrik takterrasse med mulighet for eget basseng. Alle leilighetene har panoramautsikt mot middelhavet.

Inkludert i prisen er hvitevarer, air condition, elektriske persienner og belysning. Leilighetskomplekset har et godt utvalg av fasiliteter som felles svømmebasseg (både innendørs og utendørs), sauna, gym og tilbydende grøntområder. Hver leilighet har også sin private parkeringsplass innenfor såkalt «gated community». Ikke nok med den unike plasseringen på toppen av Quesada med panoramautsikt, har man alt av fasiliteter i nærheten. I området finnes butikker, restauranter, 18-hulls golfbane og ikke minst den norske skolen.

 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig