Moderne luksusvilla med 4 soverom og havsutsikt!

Estepona
Prisantydning
17.410.356 NOK [1.800.000 €]


Generelle trekk

REF: MA0005 Boligtype: Enebolig Soverom: 4 Bad: 4 NYBYGG
500 m 30 Km 3 Km 400 m

Beliggenhet

Estepona er et nydelig område omgitt av flott natur beliggende ved middelhavet. Område blir sett på som et av Spania`s mest eksklusive. Det er et godt utvalg av strender, golfbaner, gourmet-restauranter, tapas-barer, shopping, natteliv og andre tjester i område. Det er flere 18 hulls golfbaner innenfor 5 kilometer og flyplassen i Malaga ligger cirka 40 minutter unna.

Generelt

Dette boligprosjektet består av 5 luksusvillaer beliggende i det ettertraktede område "El Paraiso" som tilhører Estepona. Fordelt på tre etasjer inneholder husene 4 doble soverom som alle har tilhørende bad (en-suite), 1 gjestebad, stue, salong/spisestue, fullt utstyrt kjøkken, samt en kjelleretasje med kjellerstue. Villaene har store tomter som kommer med terreasse, infinity basseng og beplantet hage. Det tilbydende, moderne designet med store vinduer og stor takhøyde gir mest mulig naturlig lys og en luftig følelse. Villaene er i gjennomgående høy standard og kommer blandt annet med intergrerte garderober, svømmebasseng, hvitevarer, gulvvarme og air condition inkludert i prisen. Ta gjerne kontakt for mer informasjon og avtale om visning.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg!


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig