Lekker villa med 3 soverom, eget basseng og takterrasse!

Ciudad Quesada
Prisantydning
429.999


Generelle trekk

REF: CK5491 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
300 m 35 Km 7 km 200 m

Beliggenhet

Ciudad Quesada er en koselig spansk by beliggende 40 minutter sør for Alicante flyplass og ti minutters kjøring fra Torrevieja by. De kritthvite strendene i Guardamar ligger kun 5 minutters kjøring unna. I Quesada finner du butikker, restauranter, banker, frisør, kjøpesenter, tennisbane, golfbane og også den norske skolen.

Generelt

Luksuriøs enebolig under oppføring i eksklusive Doña Pepa i Quesada. Villaen inneholder 3 soverom, 2 bad, romslig stue, åpen kjøkkenløsning, 2 terrasser, solrik takterrasse og en stor tomt, Boligen er på en flate og har et klassisk design utvendig mens det inne i boligen er et mer moderne og praktisk design. Villaen holder en høy standard og fungerer like godt som helårsbolig som feriebolig. Det er gangavstand til både butikker og restauranter. De ter også kort avstand til Quesada sentrum hvor man i tillegg til et stort utvalg av butikker og restauranter også finner den norske skolen. La Marquesa golfbane ligger også i nærheten om man ønsker å spille golf. De kritthvite sandstrendene i Guardamar ligger kun 5 minutters kjøring unna.

 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.

 


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig