Velkommen til det første innlegget på Medsea-bloggen!

11-04-2019


Kort om bloggen

På denne bloggen vil vi fortelle om hvordan livet og hverdagen her i Spania er, og hvordan vi som bor og jobber her i varmen har det. Det er mye å tenke på og ta hensyn til når man skal kjøpe sin første bolig i et annet land, så derfor ønsker vi også å bruke bloggen som et forum der vi kan dele tips og råd til de som er på boligjakt og ønsker å kjøpe bolig i Spania.

 

Om meg

Jeg vil starte med å introdusere meg selv og fortelle litt om hvem jeg er; Mitt navn er Chris Mjøs, og jeg er eier og daglig leder i Medsea Invest. Jeg er gjennom Medsea Invest medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere, og jeg driver også et advokatfirma som heter Medsea Legal. Gjennom dette kan vi hjelpe kundene med alt det juridiske knyttet til et boligkjøp, noe som gir våre kunder en ekstra trygghet i kjøpsprosessen. Jeg har drevet med salg av boliger i Spania i 19 år, og stortrives med det.  Å hjelpe folk med å finne sin drømmebolig i Spania blir aldri kjedelig! Vi har spesialisert oss på salg av nye boliger, og tilbyr alt som finnes av nybygg til salgs. Ønsker du å se på boligene vi har til salgs? Ta en titt her

 

Utvikling i eiendomsbransjen i Spania

Det har skjedd mye siden jeg startet opp firmaet mitt her i Spania for 19 år siden. Den gangen hadde jeg hjemmekontor og var den eneste ansatte, mens vi i dag er 8 ansatte og har kontor i senteret ved siden av McDonalds og Jysk i Punta Prima. I løpet av snart 20 år i eiendomsbransjen her i Spania har jeg opplevd både opp- og nedturer i boligmarkedet, men det er én ting som ikke har endret seg: Nordmenns iver etter å leve og bo her i varmen. Akkurat nå er boligmarkedet veldig hett og dagene blir lange og hektiske - og nordmenn kjøper bolig i Spania som aldri før!

 

Kommende innlegg

I de kommende innleggene kommer jeg til å snakke mer om prosessen ved å kjøpe bolig i Spania, litt om hvilke lover og regler som gjelder ved kjøp og salg, og også hva man må tenke på når man kjøper bolig i utlandet. Jeg vil også komme innom temaet arv og arveavgift også, men skal selvfølgelig gjøre mitt for at bloggen først og fremst blir interessant og innholdsrik, samt at den gir et innblikk i hvordan det er å bo i Spania.

Dersom det er noe du lurer på, eller ønsker å vite mer om, ta gjerne kontakt med oss her. 

Tror at jeg gir meg med dette, nå er det tirsdag og solen skinner utenfor kontoret!

-Chris

Søk Bolig