Nieuw complex direct aan het strand. De appartementen hebben 2 slaapkamers en worden volledig gemeubileerd verkocht!

San Pedro del Pinatar
Vraagprijs
105.800


Algemene kenmerken

REF: CK5748 Type woning: Appartementen Aantal slaapkamers: 2 Badkamers: 2 OBRA NUEVA
100 m 5 Km 950 m 500 m

Locatie

San Pedro del Pinatar is een klein charmant stadje aan de Middellandse Zee. Hier zijn verschillende geweldige stranden, gezellige restaurants, winkels, golfbanen en andere voorzieningen. De stad grenst aan de Mar Menor, het grootste zoutmeer van Europa - een populaire plek voor verschillende watersporten zoals zwemmen, kajakken, vliegeren, duiken enz. Voor golfliefhebbers is het vermeldenswaard dat er binnen enkele kilometers verschillende 18-holes golfbanen zijn .

Algemene info

Nieuw wooncomplex met 28 appartementen, verdeeld over 5 verdiepingen. Alle appartementen hebben 2 slaapkamers met ingebouwde kasten, 2 badkamers (1 en-suite) en een lichte en ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot het terras via schuifdeuren. De appartementen worden volledig gemeubileerd verkocht met een bank, bedden, verlichting, apparaten, een koffiezetapparaat, bestek en alles om direct naar binnen te gaan. Het gemeenschappelijke complex heeft een gemeenschappelijk zwembad en het is slechts 600 meter naar het dichtstbijzijnde strand.

Medsea Invest is een leidende  Noorse makelaar en ontwikkelaar. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten. Sinds 2000 is ons ervaren meertalig team actief op de vastgoedmarkt dat u bijstaat stap voor stap voor, tijdens en na het helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis hier in Spanje.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers,  openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning