Nieuwe appartementen met 2 slaapkamers, op een steenworp afstand van het strand!

Mil Palmeras,  Orihuela Costa
Vraagprijs
185.000


Algemene kenmerken

REF: CK5626 Type woning: Appartementen Aantal slaapkamers: 2 Badkamers: 2 OBRA NUEVA
300 m 50 Km 150 m 200 m

Locatie

Mil Palmeras is een charmante kleine plaats die bekend staat om zijn prachtige strand, evenals de charmante "restaurantstraat" die een paar honderd meter van de kust en omhoog gaat. Rond Mil Palmeras zijn er geweldige golfbanen, winkelcentra, geweldige parken, etc. De luchthaven van Murcia ligt op slechts 15 minuten afstand, terwijl het ongeveer een uur duurt om naar de luchthaven van Alicante te rijden.

Algemene info

Mooi wooncomplex bestaande uit bungalowappartementen over 2 verdiepingen en een flatgebouw op 6 verdiepingen. De bungalowappartementen hebben 2 slaapkamers, terwijl u kunt kiezen tussen 2 of 3 slaapkamers in de appartementen met appartementen. Anders hebben de appartementen 2 badkamers (1 en-suite), een lichte en luchtige woonkamer met open keuken. De appartementen op de begane grond hebben een eigen tuin, de mezzanine-appartementen een terras (waarvan verschillende met uitzicht op zee), terwijl de penthouse-appartementen een groot dakterras hebben. Er is een prachtig zandstrand op slechts 200 meter van deze appartementen en een gezellige restaurantstraat met zowel Spaanse als internationale restaurants binnen 5 minuten lopen.

Medsea Invest is een leidende  Noorse makelaar en ontwikkelaar. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten. Sinds 2000 is ons ervaren meertalig team actief op de vastgoedmarkt dat u bijstaat stap voor stap voor, tijdens en na het helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis hier in Spanje.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers,  openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning