Prachtig vrijstaand huis met 3 slaapkamers en een groot perceel. Dicht bij de Noorse school!

Benijófar,  Ciudad Quesada
Vraagprijs
569.000


Algemene kenmerken

REF: CK5792 Type woning: Vrijstaand huis Aantal slaapkamers: 3 Badkamers: 3 OBRA NUEVA
300 m 35 Km 5 km 350 m

Locatie

Benijofar is een klein, gezellig stadje op ongeveer 30 minuten ten zuiden van de luchthaven van Alicante en op ongeveer 10 minuten van de kustplaatsen Torrevieja en Guardamar. Quesada, waar u de Noorse school, het waterpark, het fitnesscentrum, tennisbanen, de golfbaan en vele restaurants en cafés vindt, ligt op slechts 3 minuten rijden. In Benijofar is er een goede selectie van restaurants, tapasbars, cafés, supermarkten, apotheken enz. De witte zandstranden van Guardamar liggen op slechts 10 minuten rijden.

Algemene info

Deze prachtige villa ligt in een schilderachtige omgeving in het charmante stadje Benijofar. De villa heeft 3 ruime slaapkamers met ingebouwde kasten, 3 badkamers (waarvan 2 met een eigen badkamer), een ruime kledingkast en een aparte keuken met een open woonkamer. Het perceel is groot en heeft een zwembad dat bij de prijs is inbegrepen. De villa ligt op loopafstand van winkels, restaurants, cafés en de Noorse school in Quesada. Het duurt ongeveer 10 minuten om naar de prachtige stranden van Guardamar en een half uur naar de luchthaven van Alicante te rijden.

Medsea Invest is een leidende  Noorse makelaar en ontwikkelaar. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten. Sinds 2000 is ons ervaren meertalig team actief op de vastgoedmarkt dat u bijstaat stap voor stap voor, tijdens en na het helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis hier in Spanje.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers,  openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning