Nieuwe appartementen met 2 slaapkamers in de nabijheid van alle voorzieningen!

Pilar de la Horadada
Vraagprijs
159.900


Algemene kenmerken

REF: CK5800 Type woning: Appartementen Aantal slaapkamers: 2 Badkamers: 2 OBRA NUEVA
300 m 5 Km 4 km 250 m

Locatie

Pilar de la Horadada is een gezellig stadje op 50 minuten rijden van de luchthaven van Alicante en op 5 minuten rijden van de luchthaven San Javier (Murcia). In de omgeving zijn er winkels, restaurants, een sportcentrum en enkele van de mooiste stranden van Spanje. 5 minuten rijden naar een van de grootste winkelcentra van Spanje, Zenia Boulevard, en 10 minuten rijden naar de stad Torrevieja.

Algemene info

Nieuw appartementencomplex in aanbouw, bestaande uit 72 appartementen. Hier heeft u de keuze tussen appartementen met 2 of 3 slaapkamers, hetzij op de begane grond waar u een eigen tuin heeft of op de 2e verdieping met een balkon en een eigen dakterras. Verder hebben alle appartementen 2 badkamers (waarvan 1 en-suite), evenals een lichte en luchtige woonkamer met open keuken. De appartementen op de begane grond hebben directe toegang tot de tuin via grote schuifdeuren vanuit de woonkamer, terwijl de appartementen op de 2e verdieping toegang hebben vanuit de woonkamer en naar het balkon en vandaar naar het dakterras. In verband met het appartementencomplex is er een mooie gemeenschappelijke ruimte met een zwembad en een groen gebied. Er is een korte loopafstand naar het gezellige stadje Pilar de la Horadada, waar u een goede selectie winkels, restaurants, cafés etc. zult vinden, maar de langgerekte stranden liggen op 5 minuten rijden van de appartementen. U vindt ook grote winkelcentra, golfbanen, skelters en andere aanbiedingen voor jong en oud in de directe omgeving.

Medsea Invest is een leidende  Noorse makelaar en ontwikkelaar. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten. Sinds 2000 is ons ervaren meertalig team actief op de vastgoedmarkt dat u bijstaat stap voor stap voor, tijdens en na het helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis hier in Spanje.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers,  openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning