Luxe appartementen met uitzicht op zee op 100 meter van het strand! 2 of 3 slaapkamers, kindvriendelijke en unieke gemeenschappelijke ruimte!

La Manga del Mar Menor,  La Manga del Mar Menor
Vraagprijs
181.000


Algemene kenmerken

REF: CK5884 Type woning: Appartementen Aantal slaapkamers: 2 Badkamers: 2 OBRA NUEVA
300 m 40 Km 100 m 200 m

Locatie

La Manga is een idyllische plek aan de zuidkust van Spanje, een uur ten zuiden van Alicante. Gebied biedt veel meer dan golf- en voetbalvelden voor sporters. Er zijn langgerekte stranden, tapasbars en leuke restaurants die het hele jaar door duizenden toeristen trekken. Hier is het hele jaar door iets te doen voor jong en oud.

Algemene info

Fantastische appartementen op een steenworp afstand van het strand. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers met ingebouwde kasten en een ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer zijn er grote ramen die de meeste uitzichten op de zee geven. Er zijn uitzicht op zee vanaf absolute eenzaamheid. De appartementen zijn modern en van een constant hoge standaard. Alle appartementen hebben ook een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage. Er zijn enkele gemeenschappelijke ruimtes voor het appartementencomplex die kunnen overeenkomen. Hier vindt u een zwembad, een fitnessruimte, een volleybalveld met zand, ontspanningsruimtes en zelfs een eigen toegang tot het strand dat recht tegenover het appartementencomplex ligt


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning