Appartement op de bovenste verdieping met 2 slaapkamers en een eigen solarium op het dak

Los Altos,  Orihuela Costa
Vraagprijs
79.900


Algemene kenmerken

REF: RE0005 Type woning: Appartementen Aantal slaapkamers: 2 Badkamers: 1 SEGUNDA MANO
200 m 45 Km 2 km 100 m

Locatie

Los Altos is een goed gevestigd en aangenaam gebied net ten zuiden van Torrevieja. Hier vindt u een goede selectie van restaurants, winkels, cafés en andere leuke service-aanbiedingen. Er zijn verschillende stranden binnen 10 minuten in de auto en u heeft ook het grote winkelcentrum in La Zenia, "Zenia Boulevard" in de buurt.

Algemene info

Uitstekende gelegenheid om een bovenste verdieping te kopen naar het zuiden georienteerd, charmant appartement met een eigen daksolarium in de populaire wijk van Dream Hills, Los Altos. Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met terras, aparte keuken, 2 comfortabele slaapkamers, badkamer en eenvoudig toegang tot het privé solarium. Het appartement is volledig ingericht naar een hoge standaard en is binnen een complex bestaande uit twee gemeenschappelijke zwembaden, en ligt op loopafstand van diverse winkels, supermarkten, cafés en restaurants.

Medsea Invest is een leidende  Noorse makelaar en ontwikkelaar. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten. Sinds 2000 is ons ervaren meertalig team actief op de vastgoedmarkt dat u bijstaat stap voor stap voor, tijdens en na het helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis hier in Spanje.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers,  openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning