Las Colinas - luxe villa´ s met 3 slaapkamers met grote percelen!

Las Colinas,  Orihuela Costa
Vraagprijs
539.000


Algemene kenmerken

REF: CK5612 Type woning: Vrijstaand huis Aantal slaapkamers: 3 Badkamers: 2 OBRA NUEVA
750 m 45 Km 8 Km 500 m

Locatie

Las Colinas is een exclusieve woonwijk binnen de golfbaan Las Colinas in de buurt van Villamartin en San Miguel de Salinas. Las Colinas is een van de beste golfbanen in Spanje, en er is ook een geweldig restaurant en een supermarkt in de buurt met 24-uursbeveiliging. Het duurt slechts 5-10 minuten om naar enkele van de beste stranden in Orihuela Costa te rijden en hetzelfde naar Zenia Boulevard - een van de grootste winkelcentra van Spanje. Vanaf de luchthaven van Alicante duurt het ongeveer 45 minuten met de auto en van het vliegveld San Javier (Murcia) duurt het ongeveer 10 minuten. Torrevieja stad met zijn breed scala aan winkels, restaurants, fitnesscentrum, de Noorse arts, bioscoop, arcade etc. is ook slechts enkele minuten.

Algemene info

Nieuw project in aanbouw binnen de exclusieve golfbaan Las Cocinas en de countryclub. De villa's hebben een consequent hoge standaard en alles ligt op een vlakke ondergrond, met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een open keuken en een grote woonkamer. U hebt ook de mogelijkheid om uw eigen kelder / garage te kiezen en u kunt ook uw eigen privédakterras met een fantastisch uitzicht hebben. De villa's zijn afgewerkt met een tuin en een drijvend zwembad. Dit project bestaat uit in totaal 16 villa's en u kunt hier kavels aanleggen van 1000m2 tot 2000m2. Dit is echt luxe!

Medsea Invest is een leidende  Noorse makelaar en ontwikkelaar. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten. Sinds 2000 is ons ervaren meertalig team actief op de vastgoedmarkt dat u bijstaat stap voor stap voor, tijdens en na het helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis hier in Spanje.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers,  openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning