Fantastisch herenhuis met 2 slaapkamers in Playa Flamenca

Playa Flamenca,  Orihuela Costa
Vraagprijs
109.995


Algemene kenmerken

REF: CK5850 Type woning: Gezinswoning Aantal slaapkamers: 2 Badkamers: 2 SEGUNDA MANO
300 m 45 Km 4 Km 200 m

Locatie

Playa Flamenca is een zeer populair gebied op 4 km ten zuiden van Torrevieja en op 45 minuten rijden van de luchthaven van Alicante. Naar de luchthaven van Murcia is het slechts 15 minuten. Playa Flamenca staat bekend om zijn prachtige stranden, vele restaurants en de zaterdagmarkt, evenals Zenia Boulevard, een van de grootste winkelcentra in Spanje.

Algemene info

Dit herenhuis met 2 slaapkamers en met 1,5 badkamer ligt op de populaire locatie van Las Chismosas, Playa Flamenca. De woning heeft een ruime woonkamer en eetkamer, aparte keuken met achterste binnenplaats en beneden toilet naar de begane grond. Naar de eerste verdieping is er 2 ruime slaapkamers waarop toegang tot het terras en een badkamer. Er is ook een dak top solarium. De woning heeft toegang tot een mooi gemeenschappelijk zwembad met ruime ligweiden. Het pand ligt op slechts een korte wandeling van bars en restaurants enz. Het ligt zeer dicht bij het winkelcentrum La Zenia Boulevard.

Medsea Invest is een leidende  Noorse makelaar en ontwikkelaar. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten. Sinds 2000 is ons ervaren meertalig team actief op de vastgoedmarkt dat u bijstaat stap voor stap voor, tijdens en na het helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis hier in Spanje.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers,  openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning