La Zenia - Naar het zuide georienteerde 3 slaapkamers appartementen dicht bij alle voorzieningen!

La Zenia,  Orihuela Costa
Vraagprijs
270.000


Algemene kenmerken

REF: CK5579 Type woning: Gezinswoning Aantal slaapkamers: 3 Badkamers: 2 OBRA NUEVA
100 m 45 Km 1.5 Km 200 m

Locatie

La Zenia behoort tot de kustgemeente van Orihuela Costa, 4 km ten zuiden van de stad Torrevieja en 45 minuten rijden van de luchthaven van Alicante en 15 minuten van de luchthaven van Murcia. Het gebied staat bekend om een van de grootste winkelcentra van Spanje - Zenia Boulevard, en om zijn langgerekte stranden en gezellige restaurants. In de omgeving zijn ook voetbalvelden, tennisbanen, een binnenzwembad en meer. Hier is veel te doen, zowel in de zomer als in de winter!

Algemene info

Dit zijn mooie duplex-appartementen in El Barranco, op slechts 10 minuten loopafstand van het Zenia Boulevard Centre. De woningen zijn verdeeld over drie verdiepingen, waaronder de kelderverdieping waar de auto kan worden geparkeerd, met een lift naar het appartement! Hier zijn er 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers, een gezellige en lichte woonkamer en een open keuken. Op de top van de appartementen is er een groot dakterras. De appartementen liggen op het zuiden en hebben daarom goede zonomstandigheden vanaf de terrassen. In verband met het appartementencomplex is er een gemeenschappelijk zwembad. Zeer centraal gelegen met een korte wandeling naar de supermarkt en restaurants en ongeveer 15 minuten naar het winkelcentrum van La Zenia. Het is ongeveer 5 minuten rijden naar de dichtstbijzijnde stranden en ongeveer 20 minuten naar de luchthaven van Murcia. De luchthaven van Alicante is ongeveer 45 minuten rijden.

Medsea Invest is een leidende  Noorse makelaar en ontwikkelaar. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten. Sinds 2000 is ons ervaren meertalig team actief op de vastgoedmarkt dat u bijstaat stap voor stap voor, tijdens en na het helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis hier in Spanje.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers,  openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning