Mooi 1 slaapkamer appartement aan het strand!

Torrevieja
Vraagprijs
95.000


Algemene kenmerken

REF: CK5713 Type woning: Appartementen Aantal slaapkamers: 1 Badkamers: 1 OBRA NUEVA
20 m 41 Km 340 m 100 m

Locatie

Torrevieja is een populaire kustplaats op 45 minuten rijden ten zuiden van de luchthaven van Alicante en op 20 minuten rijden van de luchthaven van Murcia. Torrevieja heeft zowel zomer als winter veel te bieden, en hier zijn alle soorten winkels, van kleine charmante straatstalletjes tot luxe winkels. Daarnaast is het slechts 5 minuten rijden naar de Zenia Boulevard, een van de grootste winkelcentra van Spanje. Torrevieja is ook bekend om zijn prachtige zandstranden en verschillende daarvan zijn zogenaamde blauwe vlagstranden, wat betekent dat ze tot de beste van het land behoren.

Algemene info

Dit is een nieuw appartementencomplex in aanbouw, bestaande uit 12 luxe appartementen. Gelegen in het hart van Torrevieja, op slechts 350 meter van het fijne strand "Playa del Cura". De appartementen hebben 1 en 2 slaapkamers met inbouwkasten en 1 of 2 badkamers met vloerverwarming, evenals een lichte en mooie woonkamer met open keuken. Alle apparaten zijn inbegrepen in de prijs. Er is een mooie gemeenschappelijke ruimte met een zwembad en een Finse sauna. De penthouse-appartementen hebben een eigen dakterras met een douche en een barbecue. Gelegen in een zeer aantrekkelijke wijk van Torrevieja, op korte loopafstand van restaurants, bars, winkels, kapper, winkels enz. De luchthaven van Alicante ligt op ongeveer 30 minuten rijden van de appartementen.

Medsea Invest is een leidende  Noorse makelaar en ontwikkelaar. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten. Sinds 2000 is ons ervaren meertalig team actief op de vastgoedmarkt dat u bijstaat stap voor stap voor, tijdens en na het helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis hier in Spanje.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers,  openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt

 

Medsea Invest is een Noorse makelaarskantoor met 11 werknemers en is lid van zowel de Spaanse als internationale vastgoedmakelaars. We zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en we hebben overeenkomsten met alle bouwers en kunnen alle nieuwe gebouwen aan de Costa Blanca en de Costa del Sol verkopen. We hebben 18 jaar ervaring als makelaar in onroerend goed in Spanje, en tijdens deze jaren hebben we geleerd dat het belangrijk is om aanwezig te zijn zowel voor, tijdens en niet in het minst na de aankoop. Het kopen van een huis is een van de grootste investeringen die je doet, dus zorg ervoor dat je een erkende makelaar in onroerend goed gebruikt die je zowel de professionaliteit als de veiligheid kan geven die je nodig hebt bij het kopen van onroerend goed in het buitenland.

Wij zijn aanwezig tijdens het koopproces en helpen met alles, van het aanvragen van NIE-nummers en het aanmaken van bankrekeningen in de Spaanse bank, het contracteren van elektriciteit en water, tot het maken van de feitelijke overdracht van onroerend goed met de Spaanse notaris. We werken nauw samen met enkele van de grootste banken in Spanje en kunnen goede voorwaarden bieden voor de financiering van woningen in Spanje. Daarnaast kunnen we u ook helpen met de aanschaf van witgoed en meubels, evenals Noorse tv-kanalen en internet bestellen. Medsea Invest heeft ook een apart advocatenkantoor, waar we onder andere belastingaangiften, testamenten en successierechten doen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende chat in Spanje en vraag ons gerust naar referenties! Vergeet niet dat Medsea Invest alle nieuwe gebouwen in deze gebieden heeft: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning