penthouse met 3 slaapkamers op slechts twee minuten lopen naar het strand!

Mil Palmeras,  Orihuela Costa
Vraagprijs
550.000


Algemene kenmerken

REF: CK5178 Type woning: Appartementen Aantal slaapkamers: 3 Badkamers: 2 OBRA NUEVA
400 m 45 Km. 100 m 400 m

Locatie

Mil Palmeras is een charmante kleine plaats die bekend staat om zijn prachtige strand, evenals de charmante "restaurantstraat" die een paar honderd meter van de kust en omhoog gaat. Rond Mil Palmeras zijn er geweldige golfbanen, winkelcentra, geweldige parken, etc. De luchthaven van Murcia ligt op slechts 15 minuten afstand, terwijl het ongeveer een uur duurt om naar de luchthaven van Alicante te rijden.

Algemene info

Sleutel klaar appartement in het vakantieparadijs Mil Palmeras. Gelegen op slechts twee minuten lopen naar het dichtstbijzijnde zandstrand en minder dan 10 minuten lopen naar de smalle, gezellige restaurantstraat. Het appartement bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers (1 en-suite), ruime woonkamer met open keuken en een groot terras van meer dan 100m2. Het appartement is voorzien van apparatuur, parkeerplaats en berging inbegrepen in de prijs. Gemeenschappelijke ruimte is rijk en groot met zowel een zwembad, speelplaatsen en een fitnessruimte. Hier heb je alles wat je nodig hebt om te genieten van het heerlijke klimaat direct aan de Middellandse Zee. Neem contact met ons op voor bezichtiging!

 

Medsea Invest is een Noorse makelaarskantoor met 11 werknemers en is lid van zowel de Spaanse als internationale vastgoedmakelaars. We zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en we hebben overeenkomsten met alle bouwers en kunnen alle nieuwe gebouwen aan de Costa Blanca en de Costa del Sol verkopen. We hebben 18 jaar ervaring als makelaar in onroerend goed in Spanje, en tijdens deze jaren hebben we geleerd dat het belangrijk is om aanwezig te zijn zowel voor, tijdens en niet in het minst na de aankoop. Het kopen van een huis is een van de grootste investeringen die je doet, dus zorg ervoor dat je een erkende makelaar in onroerend goed gebruikt die je zowel de professionaliteit als de veiligheid kan geven die je nodig hebt bij het kopen van onroerend goed in het buitenland.

Wij zijn aanwezig tijdens het koopproces en helpen met alles, van het aanvragen van NIE-nummers en het aanmaken van bankrekeningen in de Spaanse bank, het contracteren van elektriciteit en water, tot het maken van de feitelijke overdracht van onroerend goed met de Spaanse notaris. We werken nauw samen met enkele van de grootste banken in Spanje en kunnen goede voorwaarden bieden voor de financiering van woningen in Spanje. Daarnaast kunnen we u ook helpen met de aanschaf van witgoed en meubels, evenals Noorse tv-kanalen en internet bestellen. Medsea Invest heeft ook een apart advocatenkantoor, waar we onder andere belastingaangiften, testamenten en successierechten doen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende chat in Spanje en vraag ons gerust naar referenties! Vergeet niet dat Medsea Invest alle nieuwe gebouwen in deze gebieden heeft: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.

 


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning