Nieuw herenhuis met 2 of 3 slaapkamers in Ciudad Quesada

Ciudad Quesada
Vraagprijs
269.206


Algemene kenmerken

REF: CK5702 Type woning: Gezinswoning Aantal slaapkamers: 3 Badkamers: 2 OBRA NUEVA
35 Km

Locatie

Ciudad Quesada is een gezellig Spaans stadje op 40 minuten ten zuiden van de luchthaven van Alicante en op tien minuten rijden van de stad Torrevieja. Hier vindt u een grote selectie winkels, restaurants, een fitnesscentrum, een golfbaan, een tennisbaan, een waterpark en niet in de laatste plaats de Noorse school. In Quesada is er zowel in de zomer als in de winter leven en de kalkwitte stranden van Guardamar liggen op slechts 5 minuten rijden.

Algemene info

Nieuw project in aanbouw, bestaande uit 25 herenhuizen. De huizen hebben 3 slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers (beide met eigen badkamer) en 1 toilet op de begane grond, evenals een ruime woonkamer met open keuken. Het huis heeft veel terras met een tuin waar de mogelijkheid bestaat van een privézwembad, evenals een eigen balkon aan een slaapkamer en een theeterras met een prachtig uitzicht op de top van het huis. Het wooncomplex heeft ook een gemeenschappelijk zwembad en prachtige groene gebieden. Gelegen op een paar minuten rijden van het centrum van Villamartin, waar u een goede selectie van restaurants, bars, winkels, supermarkten, een fitnesscentrum, een golfbaan, tennisbanen, een waterpark en de Noorse school vindt. Een van de grootste winkelcentra van Spanje "Zenia Boulevard" en de vele prachtige stranden langs de kust ligt op slechts een paar minuten rijden van dit complex. Het is slechts een korte rit naar de populaire badplaatsen Torrevieja en Guardamar!Medsea Invest is een Noorse makelaarskantoor met 11 werknemers en is lid van zowel de Spaanse als internationale vastgoedmakelaars. We zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en we hebben overeenkomsten met alle bouwers en kunnen alle nieuwe gebouwen aan de Costa Blanca en de Costa del Sol verkopen. We hebben 18 jaar ervaring als makelaar in onroerend goed in Spanje, en tijdens deze jaren hebben we geleerd dat het belangrijk is om aanwezig te zijn zowel voor, tijdens en niet in het minst na de aankoop. Het kopen van een huis is een van de grootste investeringen die je doet, dus zorg ervoor dat je een erkende makelaar in onroerend goed gebruikt die je zowel de professionaliteit als de veiligheid kan geven die je nodig hebt bij het kopen van onroerend goed in het buitenland.

Medsea Invest is een leidende  Noorse makelaar en ontwikkelaar. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten. Sinds 2000 is ons ervaren meertalig team actief op de vastgoedmarkt dat u bijstaat stap voor stap voor, tijdens en na het helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis hier in Spanje.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers,  openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning