Charmante appartementen direct aan het strand!

Los Alcázares
Vraagprijs
159.000


Algemene kenmerken

REF: CK5752 Type woning: Appartementen Aantal slaapkamers: 2 Badkamers: 2 OBRA NUEVA
200 m 45 Km 100 m 100 m

Locatie

Los Alcazares is een klein juweeltje aan de zuidkust van Spanje, ongeveer 1 uur rijden van de luchthaven van Alicante en 10 minuten van de luchthaven San Javier (Murcia).

Algemene info

Hier heb je de mogelijkheid om key-ready appartementen te kopen die direct aan het prachtige strand van Los Alcazares liggen. De appartementen hebben een charmante Spaanse design-buitenkant, terwijl ze een top modern interieur vormen. Ze hebben 2 slaapkamers, 2 badkamers, een lichte en luchtige woonkamer met open keuken en een terras. In verband met het appartementencomplex zijn er grote gemeenschappelijke ruimtes met 3 zwembaden en een ondergrondse parkeergarage waar elke eigenaar zijn eigen parkeerplaats krijgt. Naast prachtige stranden, biedt het gebied een goede selectie aan restaurants, cafés, bars, winkels, golfbanen, etc.

Medsea Invest is een leidende  Noorse makelaar en ontwikkelaar. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten. Sinds 2000 is ons ervaren meertalig team actief op de vastgoedmarkt dat u bijstaat stap voor stap voor, tijdens en na het helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis hier in Spanje.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers,  openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning