Nieuwe appartementen met 3 slaapkamers en een dakterras. Witte goederen inbegrepen!

Los Balcones,  Torrevieja
Vraagprijs
179.500


Algemene kenmerken

REF: CK5527 Type woning: Appartementen Aantal slaapkamers: 3 Badkamers: 2 OBRA NUEVA
200 m 41 Km 2 Km 200

Locatie

Los Balcones is een goed gevestigd gebied op 45 minuten rijden ten zuiden van de luchthaven van Alicante en 15 minuten ten noorden van de luchthaven van San Javier (Murcia). Het gebied ligt 3 km ten zuiden van het stadscentrum van Torrevieja en heeft alles van winkels en restaurants tot tennisbanen, ziekenhuizen en nieuwe hotels. Het is 3 km naar Zenia Boulevard, een van de grootste winkelcentra van Spanje, en 2 km naar het dichtstbijzijnde strand.

Algemene info

Geweldig appartementencomplex met grote groene gebieden en gemeenschappelijk zwembad. U kunt kiezen tussen appartementen op de begane grond met tuin of op de 2e verdieping met een eigen dakterras waar u kunt genieten van het mooie uitzicht. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers en alle appartementen hebben 2 badkamers (1 en-suite), ruime woonkamer met open keuken, directe toegang tot de tuin / terrassen vanuit de woonkamer. De appartementen zijn van een constante hoge standaard en worden geleverd met pre-insertie van airconditioning, buitenzonwering, vloerverwarming in badkamers en apparaten inbegrepen in de prijs.

Medsea Invest is een leidende  Noorse makelaar en ontwikkelaar. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten. Sinds 2000 is ons ervaren meertalig team actief op de vastgoedmarkt dat u bijstaat stap voor stap voor, tijdens en na het helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis hier in Spanje.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers,  openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning