Nieuw volledig gemeubileerd 2 kamer appartement met dakterras, dicht bij het strand!

Pilar de la Horadada
Vraagprijs
169.900


Algemene kenmerken

REF: CK5486 Type woning: Appartementen Aantal slaapkamers: 2 Badkamers: 1 OBRA NUEVA
50 m 5 Km 950 m 500 m

Locatie

Pilar de la Horadada is een gezellig stadje op 50 minuten rijden van de luchthaven van Alicante en op 5 minuten rijden van de luchthaven San Javier (Murcia). In de omgeving zijn er winkels, restaurants, een sportcentrum en enkele van de mooiste stranden van Spanje. 5 minuten rijden naar een van de grootste winkelcentra van Spanje, Zenia Boulevard, en 10 minuten rijden naar de stad Torrevieja.

Algemene info

Nieuwe appartementen in aanbouw in nieuw appartementencomplex gelegen in Pilar de la Horadada op loopafstand van het strand. Er zijn appartementen op de begane grond met een tuin en op de 2e verdieping met een dakterras. Het appartement met geadverteerde prijs omvat 2 slaapkamers, 1 badkamers, open keuken en een lichte en luchtige woonkamer. Er is directe toegang tot de tuin via de woonkamer, en daarnaast heeft u parkeergelegenheid voor de auto. Meubels en apparaten zijn inbegrepen in de prijs, dus hier kun je meteen naar binnen! In verband met het wooncomplex zijn er twee prachtige zwembaden, een groen gebied en een eigen speelplaats voor kinderen. Het appartementencomplex ligt in een populaire wijk op loopafstand van winkels, restaurants en stranden.

Medsea Invest is een leidende  Noorse makelaar en ontwikkelaar. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten. Sinds 2000 is ons ervaren meertalig team actief op de vastgoedmarkt dat u bijstaat stap voor stap voor, tijdens en na het helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis hier in Spanje.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers,  openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning