Beach Side! Prachtige en charmante villa´ s met 3 slaapkamers vlak bij het strand!

Campoamor,  Orihuela Costa
Vraagprijs
650.000


Algemene kenmerken

REF: CK5776 Type woning: Vrijstaand huis Aantal slaapkamers: 3 Badkamers: 4 OBRA NUEVA
250 m 45 Km 400 m 200 m

Locatie

Campoamor is een gezellig klein dorpje direct aan de Middellandse Zee en op slechts 45 minuten rijden naar de luchthaven van Alicante en 10 minuten rijden naar de luchthaven van Murcia (San Javier). Campoamor staat bekend om zijn witte zandstranden en gezellige winkels en restaurants. Het is ongeveer 2 km naar Zenia Bouevard, een van de grootste winkelcentra van Spanje, 3 km naar de dichtstbijzijnde golfbaan (er zijn verschillende golfbanen in hetzelfde gebied), evenals 4 km naar de stad Torrevieja waar u een grote selectie winkels, restaurants vindt , bioscoop, pretpark +++

Algemene info

Dit nieuwbouwproject bestaat uit exclusieve villa's aan de kust in Campoamor. De villa's bevatten 3 slaapkamers met ingebouwde kasten, 4 badkamers (2 en-suite), ruime woonkamer met open keuken, wasruimte, terras en tuin met privé zwembad en parkeerplaats voor twee auto's. De villa's zijn ontworpen in een mix van modern en klassiek Spaans en geven een charmant tintje. De standaard is constant hoog en de villa's zijn voorzien van vloerverwarming in de badkamer, airconditioning, apparaten en een zwembad inbegrepen in de prijs.

Medsea Invest is een leidende  Noorse makelaar en ontwikkelaar. Wij zijn leden, bijdragen en gereguleerd door beiden de Spaanse AIPP en internationale Vastgoedautoriteiten. Sinds 2000 is ons ervaren meertalig team actief op de vastgoedmarkt dat u bijstaat stap voor stap voor, tijdens en na het helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis hier in Spanje.

Onze Juridische afdeling zal u bijstaan bij het aanvragen van een NIE-nummers,  openen van uw bankrekening, contracten van water en elektriciteit en eigendomsoverdracht bij de notaris. We hebben sterk ontwikkeld relaties met een aantal van de leidende Spaanse banken om de beste voorwaarden mogelijk te maken afhankelijk van de omstandigheden dat u uw aankoop met een hypotheek wilt financieren.

Ons aftersales-team kan u helpen met alle afwerkingen zoals tv, internet en meubilair en onze juridische afdeling kan verder helpen met testamenten, successierechten en jaarlijkse belastingaangiften.

Neem gerust contact op, voor enige vragen die u heeft terwijl u begint te zoeken voor uw droomwoning onder de zon. We hopen dat u tussen onze Scandinavische selectie van moderne Spaanse woningen, uw droomwoning vindt.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning