Nye eneboliger med 3 soverom beliggende like ved stranden!

Santiago de la Ribera
Prisantydning
2.590.403 NOK [269.000 €]


Generelle trekk

REF: CK5729 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
300 m 41 Km 800 m 200 m

Beliggenhet

Santiago de la Ribera er en sjarmerende kystby som er mest kjent for sine flotte strender. Det er også et godt utvalg av restauranter, tapasbarer, shoppingmuligheter, samt flotte turveier og flere 18 hulls golfbaner i nærheten. Et barnevennlig og trygt område som har alt man trenger for å kunne nyte rolige feriedager. Det tar kun 10 minutter å kjøre fra flyplassen i San Javier/Murcia og rundt 1 time fra flyplassen i Alicante. 

Generelt

Lekre eneboliger beliggende kun 10 minutter å gå fra nærmeste sandstrand. Boligene inneholder 3 soverom, 2 bad (hvorav 1 en-suite), stue/spisestue, åpent kjøkken, hage med privat basseng samt stor takterrasse. Huset er i gjennomgående høy standard og har flere store vinduer og skyvedører som gir mye naturlig lys. Garderoberskap, kjøkkenskap, hvitevarer, svømmebasseng og pre-installering av air condition er inkludert i prisen. Dette er en flott mulighet for deg som vil ha en flott enebolig i nærheten av stranda!

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig