Nyhet! Flotte leiligheter nære stranden, 2 soverom og privat takterrasse med havsutsikt.

La Marina
Prisantydning
1.203.719 NOK [125.000 €]


Generelle trekk

REF: CK5572 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 1 NYBYGG
100 m 38 Km 500 m 500 m

Beliggenhet

La Marina er et koselig tettsted 15 minutters kjøring fra flyplassen og Alicante by. I nærområde finnes et stort utvalg av butikker, restauranter og hyggelige cafeer. La Marina er også kjent for sine langstrakte strender.  

Generelt

Nye leiligheter under oppføring i den sjarmerende kystbyen La Marina. Alle leilighetene har 2 soverom og et bad, en lys og koselig stue med direkte utgang til terrassen. Møbler, hvitevarer og parkering er inkludert i prisen! Leilighetene på bakkeplan har privat hage, leilighetene i 2.etg har en stor terrasse, mens leilighetene i 3.etg har en stor takterrasse. Det er et felles svømmebasseng og parkeringsplass for hver leilighet i det underjordiske garasjeanlegget. Fra leilighetene spaserer man til en hvit sandstrand på 15 minutter hvor man også finner noen koselige restauranter hvor man kan nyte utsikten utover middelhavet. Avstanden til flyplassen er bare 15 minutter. La Marina kan by på et godt utvalg av restauranter, barer, butikker.

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig