Nieuw complex direct aan het strand. De appartementen hebben 2 slaapkamers en worden volledig gemeubileerd verkocht!

San Pedro del Pinatar
Vraagprijs
105.800


Algemene kenmerken

REF: CK5748 Type woning: Appartementen Aantal slaapkamers: 2 Badkamers: 2 OBRA NUEVA
100 m 5 Km 950 m 500 m

Locatie

San Pedro del Pinatar is een klein charmant stadje aan de Middellandse Zee. Hier zijn verschillende geweldige stranden, gezellige restaurants, winkels, golfbanen en andere voorzieningen. De stad grenst aan de Mar Menor, het grootste zoutmeer van Europa - een populaire plek voor verschillende watersporten zoals zwemmen, kajakken, vliegeren, duiken enz. Voor golfliefhebbers is het vermeldenswaard dat er binnen enkele kilometers verschillende 18-holes golfbanen zijn .

Algemene info

Nieuw wooncomplex met 28 appartementen, verdeeld over 5 verdiepingen. Alle appartementen hebben 2 slaapkamers met ingebouwde kasten, 2 badkamers (1 en-suite) en een lichte en ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot het terras via schuifdeuren. De appartementen worden volledig gemeubileerd verkocht met een bank, bedden, verlichting, apparaten, een koffiezetapparaat, bestek en alles om direct naar binnen te gaan. Het gemeenschappelijke complex heeft een gemeenschappelijk zwembad en het is slechts 600 meter naar het dichtstbijzijnde strand.

 

Medsea Invest is een Noorse makelaarskantoor met 11 werknemers en is lid van zowel de Spaanse als internationale vastgoedmakelaars. We zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en we hebben overeenkomsten met alle bouwers en kunnen alle nieuwe gebouwen aan de Costa Blanca en de Costa del Sol verkopen. We hebben 18 jaar ervaring als makelaar in onroerend goed in Spanje, en tijdens deze jaren hebben we geleerd dat het belangrijk is om aanwezig te zijn zowel voor, tijdens en niet in het minst na de aankoop. Het kopen van een huis is een van de grootste investeringen die je doet, dus zorg ervoor dat je een erkende makelaar in onroerend goed gebruikt die je zowel de professionaliteit als de veiligheid kan geven die je nodig hebt bij het kopen van onroerend goed in het buitenland.

Wij zijn aanwezig tijdens het koopproces en helpen met alles, van het aanvragen van NIE-nummers en het aanmaken van bankrekeningen in de Spaanse bank, het contracteren van elektriciteit en water, tot het maken van de feitelijke overdracht van onroerend goed met de Spaanse notaris. We werken nauw samen met enkele van de grootste banken in Spanje en kunnen goede voorwaarden bieden voor de financiering van woningen in Spanje. Daarnaast kunnen we u ook helpen met de aanschaf van witgoed en meubels, evenals Noorse tv-kanalen en internet bestellen. Medsea Invest heeft ook een apart advocatenkantoor, waar we onder andere belastingaangiften, testamenten en successierechten doen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende chat in Spanje en vraag ons gerust naar referenties! Vergeet niet dat Medsea Invest alle nieuwe gebouwen in deze gebieden heeft: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning