Appartementen met 3 slaapkamers aan de kust in Campoamor!

Campoamor
Vraagprijs
169.000


Algemene kenmerken

REF: CK5715 Type woning: Appartementen Aantal slaapkamers: 3 Badkamers: 2 OBRA NUEVA
100 m 45 Km 500 m 200 m

Locatie

Campoamor is een gezellig klein dorpje direct aan de Middellandse Zee en op slechts 45 minuten rijden naar de luchthaven van Alicante en 10 minuten rijden naar de luchthaven van Murcia (San Javier). Campoamor staat bekend om zijn witte zandstranden en gezellige winkels en restaurants. Het is ongeveer 2 km naar Zenia Bouevard, een van de grootste winkelcentra van Spanje, 3 km naar de dichtstbijzijnde golfbaan (er zijn verschillende golfbanen in hetzelfde gebied), evenals 4 km naar de stad Torrevieja waar u een grote selectie winkels, restaurants vindt , bioscoop, pretpark 

Algemene info

Dit appartementencomplex ligt in Campoamor en heeft 7 verdiepingen. De appartementen hebben 2,3 of 4 slaapkamers en 1 of 2 badkamers, evenals een lichte en luchtige woonkamer met open keuken. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, inbouwkasten in de slaapkamer, parkeerplaats en berging. In het appartementencomplex is een gemeenschappelijke ruimte waar u een zwembad heeft. Er is natuurlijk een lift die je van de parkeerplaats naar het appartement brengt. Het strand van Campoamor ligt op slechts 15 minuten loopafstand van de appartementen en er is een grote selectie van golfbanen in de omgeving. Deze woonwijk ligt ook dicht bij bars, restaurants, winkels, winkelcentra, banken en andere noodzakelijke voorzieningen.

 

Medsea Invest is een Noorse makelaarskantoor met 11 werknemers en is lid van zowel de Spaanse als internationale vastgoedmakelaars. We zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en we hebben overeenkomsten met alle bouwers en kunnen alle nieuwe gebouwen aan de Costa Blanca en de Costa del Sol verkopen. We hebben 18 jaar ervaring als makelaar in onroerend goed in Spanje, en tijdens deze jaren hebben we geleerd dat het belangrijk is om aanwezig te zijn zowel voor, tijdens en niet in het minst na de aankoop. Het kopen van een huis is een van de grootste investeringen die je doet, dus zorg ervoor dat je een erkende makelaar in onroerend goed gebruikt die je zowel de professionaliteit als de veiligheid kan geven die je nodig hebt bij het kopen van onroerend goed in het buitenland.

Wij zijn aanwezig tijdens het koopproces en helpen met alles, van het aanvragen van NIE-nummers en het aanmaken van bankrekeningen in de Spaanse bank, het contracteren van elektriciteit en water, tot het maken van de feitelijke overdracht van onroerend goed met de Spaanse notaris. We werken nauw samen met enkele van de grootste banken in Spanje en kunnen goede voorwaarden bieden voor de financiering van woningen in Spanje. Daarnaast kunnen we u ook helpen met de aanschaf van witgoed en meubels, evenals Noorse tv-kanalen en internet bestellen. Medsea Invest heeft ook een apart advocatenkantoor, waar we onder andere belastingaangiften, testamenten en successierechten doen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende chat in Spanje en vraag ons gerust naar referenties! Vergeet niet dat Medsea Invest alle nieuwe gebouwen in deze gebieden heeft: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning