Nieuwe appartementen in mooie faciliteiten dichtbij winkels, restaurants en het strand!

Pilar de la Horadada
Vraagprijs
99.650


Algemene kenmerken

REF: CK5486 Type woning: Appartementen Aantal slaapkamers: 1 Badkamers: 1 OBRA NUEVA
50 m 5 Km 950 m 500 m

Locatie

Pilar de la Horadada is een gezellig stadje op 50 minuten rijden van de luchthaven van Alicante en op 5 minuten rijden van de luchthaven San Javier (Murcia). In de omgeving zijn er winkels, restaurants, een sportcentrum en enkele van de mooiste stranden van Spanje. 5 minuten rijden naar een van de grootste winkelcentra van Spanje, Zenia Boulevard, en 10 minuten rijden naar de stad Torrevieja.

Algemene info

Nieuwe appartementen in aanbouw in nieuw appartementencomplex gelegen in Pilar de la Horadada op loopafstand van het strand. De appartementen hebben 1,2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers, een open keuken en een lichte en luchtige woonkamer. Er is directe toegang tot de tuin via de woonkamer, en daarnaast heeft u parkeergelegenheid voor de auto. In verband met het wooncomplex zijn er 2 prachtige zwembaden, een groene omgeving en een eigen speeltuin voor kinderen. Het complex ligt in een populaire wijk op loopafstand van winkels en restaurants, evenals het strand.

 

Medsea Invest is een Noorse makelaarskantoor met 11 werknemers en is lid van zowel de Spaanse als internationale vastgoedmakelaars. We zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en we hebben overeenkomsten met alle bouwers en kunnen alle nieuwe gebouwen aan de Costa Blanca en de Costa del Sol verkopen. We hebben 18 jaar ervaring als makelaar in onroerend goed in Spanje, en tijdens deze jaren hebben we geleerd dat het belangrijk is om aanwezig te zijn zowel voor, tijdens en niet in het minst na de aankoop. Het kopen van een huis is een van de grootste investeringen die je doet, dus zorg ervoor dat je een erkende makelaar in onroerend goed gebruikt die je zowel de professionaliteit als de veiligheid kan geven die je nodig hebt bij het kopen van onroerend goed in het buitenland.

 

Wij zijn aanwezig tijdens het koopproces en helpen met alles, van het aanvragen van NIE-nummers en het aanmaken van bankrekeningen in de Spaanse bank, het contracteren van elektriciteit en water, tot het maken van de feitelijke overdracht van onroerend goed met de Spaanse notaris. We werken nauw samen met enkele van de grootste banken in Spanje en kunnen goede voorwaarden bieden voor de financiering van woningen in Spanje. Daarnaast kunnen we u ook helpen met de aanschaf van witgoed en meubels, evenals Noorse tv-kanalen en internet bestellen. Medsea Invest heeft ook een apart advocatenkantoor, waar we onder andere belastingaangiften, testamenten en successierechten doen.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende chat in Spanje en vraag ons gerust naar referenties! Vergeet niet dat Medsea Invest alle nieuwe gebouwen in deze gebieden heeft: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Meer informatie

Deel met een vriend

Zoek woning